Vi brinner för hästavel, dressyr, banhoppning och egentligen allt som har med hästar att göra. En gång i tiden började ett fåtal avelsston, men sedan dess har vi utvecklats och håller även hingstar i ett modernt hingststall. På vårt stora stuteri finns vackra hagar och en komplett träningsanläggning. Området är omgivet av fin natur som lämpar sig för ridturer. Det är viktigt för oss att hästarna ges en utvecklande miljö för att de själva ska må bra och formas på rätt sätt. Utöver detta har stuteriet ett stostall, hingststall och ett center för dressyr och banhoppning.

Vår vision är att erbjuda hästar och service av absolut högsta kvalitet till våra kunder. Flera av våra avelsston och avelshingstar är prisbelönta. Förhoppningen är att vårt stuteri ska hjälpa till att utveckla svensk ridsport med visst fokus på dressyr och banhoppning. Vi har flera samarbetspartners både nationellt och internationellt. Detta gör att vi ibland har möjlighet att erbjuda spännande importer av utländska blodslinjer, något som våra kunder inom hopp och dressyr ofta är intresserade av. Att matcha rätt sto med rätt hingst är en ganska svår konst. Vår personal har lång erfarenhet och vi har flera experter med stora kunskaper inom hästavel.

Omtanke och vård av hästar är en central del av vår verksamhet. Vi gör vårt yttersta för att hålla våra hästar friska och starka. Vid tillfälle ger vi även råd till våra kunder. Att arbeta förebyggande och vara uppmärksam som hästägare är viktigt för att snabbt kunna sätta in rätt behandling om en häst drabbas av skada eller sjukdom.